Kutsu keskustelutilaisuuteen

 •   
 •   
 •   

Miesten tasa-arvo ry järjestää perinteiseen tapaa kaikille avoimen keskustelutilaisuuden kuun viimeisenä keskiviikkona. Tilaisuus järjestetään Helsingin rautatieaseman ravintola Elielin kabinetissa 27.1.2010 kello 18.30 alkaen.

 

Teemana on tasa-arvon toteutuminen huoltajuuskiistoissa. Teemaa lähestytään esimerkkitapauksen kautta, jossa viranomaiskoneisto, oikeuslaitos mukaan lukien, jyräsi isän ja lasten oikeuksien ylitse.

 

Kaikki yhteiskunnallisesta oikeudenmukaisuudesta, ihmisoikeuksien toteutumisesta ja sukupuolten välisestä tasa-arvosta kiinnostuneet, tervetuloa mukaan keskustelemaan!

One Comment

 1. Leino Kimmo

  Ei tarvita edes esimerkkitapauksia, kun voidaan todeta huoltajuusasioissa kaiken olevan päälaellaan !

  Jo 2006 Niko Linsa toimitti valtioneuvostoon Kimmo Sasille adressin Lasten ja miesten syrjinnän lopettamiseksi huoltajuusasioissa. Kai tuokin tuhansien kansalaisten allekirjoittama asiakirja yhä on käsittelemättä ? Kimmo Sasin kommentit sosiaaliviranomaisten ”asennevammasta” on kuunneltavissa Vanhemmat Ry:n sivustolta !

  Ainoa mitä on konkreettista tapahtunut on lakimuutos 84/2009 noiden kansanosien haasteoikeuden poistosta ”perhepoliittisissa” asioissa ”yhdenvertaisuuslain” nojalla ! Valtion ylin johto vaahtoaa ”rasismista” ja itse sitä harrastaa ”lainsäädännön” voimalla ?

  Eduskunnan ”oikeusasiamiehen” anonyymi päätös 876/2/05 kertokoon loput miesten ”perhepoliittisista” ”oikeuksista” ! Ja se, että EIT katsoi päätöksessään 27.3. 2008 olevansa ”toimivallaton” käsittelemään miesten lainsäädäännöllistä ja eoa päätöksen 876/2/05 kaltaista syrjintää Suomessa ! Ollen kuitenkin ”toimivaltainen” seulomaan suoraan VKSV:a koskevaa aineistoa mm. OM ”päätös” 114/911/06 VKSV:n ”kohtuutomasta” 8 kk diariinkirjaamisajasta !

  Ollessani flunssassa en millään päässyt tämänpäiväiseen keskustelutilaisuuteen tuomaan julkisuuteen noita edellämainittujen asiakirjojen taustatietoja.

  Harmikseni voin ilmoittaa, että Päivi Hirvelän toimikautta seuloa Suomalaismiesten jutut pois käsittelystä on kuulemma Stubin ilmoituksen mukaan jatkettu ! Niimpä olenkin pakotettu myöhemmin tuomaan julkisuuteen 15.5. 2008 EIT:lle kirjattuna lähetetyn kirjeen sisällön Hirvelän ”toimista” ”toimivallatomana” seuloa pois käsittelystä VKSV:a koskeva aineisto ! ( ilman jääviyskäsittelyä ? )Aineisto on jo kerran poistunut Promerit-foorumilta Venäläis-hyökkäysten takia … tulleet siis Venäläis-serverien kautta ?)

  Vahinko … vai virkamiesten vastahyökkäys ?

  Taistelu ihmisoikeuksien ulottamisesta myös suomalaisiin miehiin on vasta lähtökuopissa !

Comments are closed