1/5

MTA on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka pyrkii todelliseen tasa-arvoon miesten, naisten ja eri sukupuolivähemmistöjen välillä.

Tasa-arvon kehitys ymmärretään Suomessa usein ensisijaisesti naisten aseman parantamisena. Kuitenkin käytännössä hyvin monella osa-alueella miehet ovat naisia huonommassa asemassa. Näihin epäkohtiin MTA pyrkii vaikuttamaan.

 

MTA tarkastelee kriittisesti tasa-arvoon liittyviä virheellisiä uskomuksia sekä tuo esiin viranomaisten ja tutkimuslaitosten tuottamaa tutkimustietoa tasa-arvosta.

Julkilausumat

Keskustelua

Ajankohtaista

Blogit

poikien-paiva.png

Miesten ja poikien kokema väkivalta - Myyttejä ja faktaa

Tänään kansainvälisenä poikien päivänä 16.5.2022 MTA on julkaissut "Miesten ja poikien kokema väkivalta - Myyttejä ja faktaa" -tietopaketin, jonka toivomme omalta osaltaan olevan käynnistämässä keskustelua siitä, eikö myös poikien ja miesten kokema väkivalta olisi syytä huomioida yhtäläisesti tyttöjen ja naisten kokeman väkivallan kanssa

pauli-sumanen.jpg

Uusi Suomi: Meitä huijataan tasa-arvolaskelmilla

Miksi väite, että koko työmarkkinoilla kokoaikatyötä tekevien palkansaajanaisten ja -miesten palkkaero on 16 %, on huijausta? 

Kuva2.png

Tulossa pian

Lue mitä uusia tapahtumia tulossa tasa-arvon suunnalla lähiaikoina.

miesten-tasa-arvo-ongelmat.jpg

Ne miesten tasa-arvo-ongelmat

Mitä tasa-arvon ongelmia miehillä on? Mediasta saa käsityksen, ettei sellaisia ole olemassakaan, ne ovat miesten itsensä aiheuttamia tai ainakin naisilla menee niissä asioissa huonommin. Miesten tasa-arvopuhetta jopa naurunalaistetaan. 

Tue MTA:n toimintaa

Liity jäseneksi

tai

Tykkää Facebookissa

Yhteistyössä

mjkl-logo-xs.png