top of page

Miesten tasa-arvo ry etsii kahta työntekijää seurusteluväkivalta -hankkeeseen

Haluatko kehittyä seurusteluväkivaltaa kohdanneiden auttajaksi ja seurusteluväkivaltaa ilmiönä monipuolisesti hahmottavaksi asiantuntijaksi tai oletko mahdollisesti tällaisista teemoista jo kannuksesi hankkinut konkari? Haemme STEA-rahoitteiseen hankkeeseemme työntekijöitä, joille ominaista on suuri mielenkiinto tekemäänsä työtä kohtaan.

SIV-logo-5.png

Miesten tasa-arvo ry on vuonna 2008 perustettu järjestö, jonka sääntöjen mukaisena tarkoituksena on edistää sukupuolten välistä tasa-arvoa miesten tasa-arvo-ongelmiin keskittyen. Osana toimintaansa yhdistys toimii palveluntuottajana.


Etsimme nyt kahta työntekijää 3-vuotiseen hankkeeseen, jossa tuotetaan ammatillinen tukipalvelu seurusteluväkivallan kohteena olleille pojille ja nuorille miehille, tehdään seurusteluväkivaltaan liittyvää tutkimusta ja tiedotetaan seurusteluväkivallasta ilmiönä. Hankkeen työntekijät muodostavat tiiviin kolmen hengen tiimin, jossa kaikkien työhön kuuluu tutkimuksen tekeminen.


Hakijoilta edellytämme soveltuvaa pohjakoulutusta ja työkokemusta. Hakijalla tulee olla käsitys siitä, mitä on ammatillisesti tarjottava psyykkinen tuki ja kyetä tällaista työssä kohderyhmälle tarjoamaan. Parhaat edellytykset tutkimuksen tekemiselle tarjoaa akateeminen tausta. Kokemus hankeviestinnästä ja sosiaalisen median osaamisesta katsotaan eduksi. Työ edellyttää täydellistä suomen kielen taitoa. Muu käytännön kielitaito katsotaan eduksi.


Tarjoamme kiinnostuneelle näköalapaikan olla mukana kehittämässä uutta auttamispalvelua ja tehdä samalla tutkimusta. Pienenä työyhteisönä toimimme joustavasti tiimin työviihtyvyyden edistämiseksi. Työnantajana olemme kouluttautumismyönteinen. Työ on pääosin päivätyötä, mutta sisältää myös ajoittain iltatyötä. Toimitila sijaitsee Helsingissä.


Valitun tulee ennen työn aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6kk:n koeaikaa.


Toimita hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelo sähköpostitse 30.6.2024 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekry@miestentasa-arvo.fi Haastattelut pidetään viikolla 28. Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävänkuvista antaa hankevastaava Jukka Lampinen puhelimitse 040 9525 557 tai sähköpostitse rekry@miestentasa-arvo.fi 

bottom of page