top of page

Videotallenteita

Christina Hoff Sommers (fil. tri.) edustaa liberaalifeminismiä ja on kritisoi The Factual Feminism-videoblogissaan nykyfeminismin monia virheellisiä väittämiä sekä tasa-arvoon liittyviä valeuutisia, joita myös suomalainen media pitää esillä faktoina.  

Warren Farrell (fil. tri.) on amerikkalainen politiikantutkija, joka on julkaissut lukuisia nykyistä tasa-arvokäsitystä kritisoivia videotallenteita ja kirjoittanut useita kirjoja mm. poikien ongelmista yhteiskunnassa, kuten The Boy Crisis: Why Our Boys Are Struggling and What We Can Do About It.

Cassie Jaye on amerikkalainen elokuvaohjaaja ja entinen feminismiaktivisti, joka vuonna 2016 julkaisi elokuva The Red Pill. Kyseinen elokuva on saanut paljon kiitosta rohkeudesta kritisoida feministisiä faktoihin perustomattomia käsityksiä sekä tuodessaan esiin miesten huonon tilanteen monilla elämänaloilla. Vastaavasti elokuva on joutunut välillisen sensuurin kohteeksi eri maissa, myös Suomessa, jossa YLE pyrki esittämään sen 2018 Turussa osana kansanvälistä miestenpäivää.

bottom of page